کلیدواژه‌ها = وراثت‌پذیری
بررسی ژنتیکی عملکرد گندم و صفات وابسته به آن بااستفاده از تجزیه دای‌آلل تحت شرایط تنش خشکی

دوره 8، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 443-454

10.22124/c.2019.12681.1471

محمد ضابط؛ امیر ابراهیم زاده؛ زهره علیزاده؛ علیرضا صمدزاده


برآورد پارامترهای ژنتیکی برخی صفات مرفوفیزیولوژیک گندم نان با استفاده از تلاقی‌های دای‌آلل

دوره 7، شماره 3، آذر 1396، صفحه 343-356

10.22124/c.2018.6037.1237

محتشم محمدی؛ پیمان شریفی؛ رحمت‌الله کریمی زاده؛ مظفر روستایی


ارزیابی عمل ژن های کنترل کننده صفات مرتبط با کیفیت پخت دانه در ارقام برنج

دوره 5، شماره 1، خرداد 1394، صفحه 17-31

بابک ربیعی؛ سمیه علی حسین طایفه


ارزیابی ساختار ژنتیکی صفات مرتبط با کیفیت نانوایی در گندم نان با استفاده از روش بای پلات و دی‌آلل

دوره 2، شماره 4، دی 1391، صفحه 263-277

فرهاد صادقی؛ حمید دهقانی؛ گودرز نجفیان؛ مصطفی آقایی