کلیدواژه‌ها = %D8%A8%D8%A7%DA%A9%D8%AA%D8%B1%DB%8C %D8%AD%D9%84%E2%80%8C%DA%A9%D9%86%D9%86%D8%AF%D9%87 %D9%81%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%AA
تأثیر مایه‌زنی با باکتری استرپتومایسس و مقدار فسفر کودی بر عملکرد زیست‌توده، عملکرد دانه و اجزای عملکرد در گندم و جو

دوره 7، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 257-273

10.22124/c.2017.2551

تکتم خسرویان؛ ابراهیم زینلی؛ آسیه سیاهمرگویی؛ رضا قربانی نصرآباد؛ مجید عالیمقام