درباره نشریه

دانشکده علوم کشاورزی دانشگاه گیلان و انجمن علوم خاک ایران با توکل به خداوند متعال و در راستای تخصصی شدن مجلات  علمی ـ  پژوهشی کشور، مجله "تحقیقات غلات" را منتشر می­کند. این مجله نتایج تحقیقات علمی منتشر نشده در زمینه غلات و علوم وابسته به این گیاهان را منتشر خواهد کرد.

نشریه "تحقیقات غلات" به صورت فصلنامه به زبان فارسی و با خلاصه انگلیسی منتشر می­شود. مقالات علمی  ـ پژوهشی داخلی و خارجی در کلیه علوم مربوط به غلات از جمله زراعت، اصلاح نباتات، ژنتیک، بیوتکنولوژی، اکولوژی، فیزیولوژی، تغذیه و مدیریت خاک، آفات و بیماری‌ها و ... مورد ارزیابی و در صورت تأیید به چاپ خواهند رسید. هیأت تحریریه مجله از تمامی استادان، پژوهشگران و صاحب‌­نظران داخلی و خارجی دعوت می­‌نماید که با ارسال مقاله و ارایه پیشنهادات ارزنده خود بر غنای علمی آن بیفزایند.

دسترسی به کلیه مقالات منتشر شده در نشریه تحقیقات غلات به صورت کاملا رایگان (دسترسی باز) می‌باشد. 

تمامی مقالات نشریه در پایگاه‌های SID و ISC نیز نمایه شده و به صورت رایگان قابل دانلود می‌باشد.

نویسنده می‌تواند در صورت تمایل نسخه‌ای از مقاله چاپ شده خود را در پایگاه‌هایی مانند ResearchGate   .بارگذاری کند

مطابق با آیین ­نامه نشریات علمی کشور مصوب 1398/02/02 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و به منظور صیانت از حقوق و مالکیت فکری و معنوی پژوهشگران و نویسندگان مقالات علمی و پیشگیری از چاپ مقالات تکراری، این نشریه از سامانه همانندجو پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایران داک) استفاده می­ کند.

فصلنامه تحقیقات غلات در هیچ‌یک از مراحل بررسی، ارزیابی و داوری، پذیرش و انتشار مقالات، هیچ‌گونه هزینه و وجهی از نویسندگان مقالات دریافت نمی‌کند.

 

شناسنامه نشریه 
رتبه علمی علمی - پژوهشی
دوره انتشار فصلنامه
نول داوری دو سو کور
موضوع کلیه علوم مرتبط با غلات
زبان فارسی با چکیده انگلیسی
شاپا چاپی 2252-0163
شاپا الکترونیک 2538-6115
صاحب امتیاز دانشگاه گیلان
وبسایت نشریه https://cr.guilan.ac.ir
نوع دسترسی دسترسی باز
نوع مجوز CC- BY
نرم‌افزار پیشگیری از سرقت ادبی سامانه همانندجو
پست الکترونیک نشریه cerealresearch@guilan.ac.ir
پست الکترونیک سردبیر rebiei@guilan.ac.ir
تعداد دوره‌ها و شماره‌های منتشرشده 14 دوره - 51 شماره
متوسط زمان بررسی اولیه مقالات  1 تا 3 روز
متوسط زمان فرایند داوری تا تصمیم‌گیری نهایی 2 تا 3 ماه