درباره نشریه

دانشکده علوم کشاورزی دانشگاه گیلان با توکل به خداوند متعال و در راستای تخصصی شدن مجلات  علمی ـ  پژوهشی کشور، مجله "تحقیقات غلات" را منتشر می­کند. این مجله نتایج تحقیقات علمی منتشر نشده در زمینه غلات و علوم وابسته به این گیاهان را منتشر خواهد کرد.

نشریه "تحقیقات غلات" به صورت فصلنامه به زبان فارسی و با خلاصه انگلیسی منتشر می­شود. مقالات علمی  ـ پژوهشی داخلی و خارجی در کلیه علوم مربوط به غلات از جمله زراعت، اصلاح نباتات، ژنتیک، بیوتکنولوژی، اکولوژی، فیزیولوژی، تغذیه، آفات و بیماری ها و ... مورد ارزیابی و در صورت تأیید به چاپ خواهند رسید. هیأت تحریریه مجله از تمامی استادان، پژوهشگران و صاحب­نظران داخلی و خارجی دعوت می­نماید که با ارسال مقاله و ارایه پیشنهادات ارزنده خود بر غنای علمی آن بیفزایند.

دسترسی به کلیه مقالات منتشر شده در نشریه تحقیقات غلات به صورت کاملا رایگان (دسترسی باز) می باشد.

این نشریه برای بررسی مشابهت یابی مقالات از نرم افزار مشابهت یاب همیار سیناوب استفاده می کند.

در ضمن، فصلنامه تحقیقات غلات در هیچیک از مراحل بررسی، ارزیابی و داوری، پذیرش و انتشار مقالات، هیچ گونه هزینه و وجهی از نویسندگان مقالات دریافت نمی کند.

شناسنامه نشریه
رتبه علمی علمی - پژوهشی