آ
-
آسکوربات پراکسیداز
تغییرات فیزیولوژیک ژنوتیپهای برگزیده گندم (Triticum aestivum L.) بر اساس عملکرد تحت شرایط دیم و آبیاری تکمیلی [دوره 15، شماره 1، 1404، صفحه 31-50]
ا
-
ارزش تغذیهای
تاثیر دمای آب و مدت زمان جوانهدارکردن بر غلظت مواد معدنی و کیفیت پخت برنج قهوهای رقم هاشمی [دوره 15، شماره 1، 1404، صفحه 1-12]
ب
-
برنج ارگانیک
شناخت عوامل اقتصادی – اجتماعی اثرگذار بر تمایل شالیکاران شهرستان شوشتر به کشت برنج ارگانیک [دوره 15، شماره 1، 1404، صفحه 13-30]
-
برنج قهوهای
تاثیر دمای آب و مدت زمان جوانهدارکردن بر غلظت مواد معدنی و کیفیت پخت برنج قهوهای رقم هاشمی [دوره 15، شماره 1، 1404، صفحه 1-12]
پ
-
پراکسید هیدروژن
تغییرات فیزیولوژیک ژنوتیپهای برگزیده گندم (Triticum aestivum L.) بر اساس عملکرد تحت شرایط دیم و آبیاری تکمیلی [دوره 15، شماره 1، 1404، صفحه 31-50]
-
پرولین
تغییرات فیزیولوژیک ژنوتیپهای برگزیده گندم (Triticum aestivum L.) بر اساس عملکرد تحت شرایط دیم و آبیاری تکمیلی [دوره 15، شماره 1، 1404، صفحه 31-50]
ت
-
تجزیه خوشهای
تجزیه و تحلیل برخی صفات زراعی ذرت تحت تیمار نانوسیلیکون در شرایط خاک شور [دوره 15، شماره 1، 1404، صفحه 51-66]
-
تجزیه علیت
تجزیه و تحلیل برخی صفات زراعی ذرت تحت تیمار نانوسیلیکون در شرایط خاک شور [دوره 15، شماره 1، 1404، صفحه 51-66]
-
تنش خشکی
تغییرات فیزیولوژیک ژنوتیپهای برگزیده گندم (Triticum aestivum L.) بر اساس عملکرد تحت شرایط دیم و آبیاری تکمیلی [دوره 15، شماره 1، 1404، صفحه 31-50]
-
توسعه پایدار
شناخت عوامل اقتصادی – اجتماعی اثرگذار بر تمایل شالیکاران شهرستان شوشتر به کشت برنج ارگانیک [دوره 15، شماره 1، 1404، صفحه 13-30]
ج
-
جوانهدار کردن
تاثیر دمای آب و مدت زمان جوانهدارکردن بر غلظت مواد معدنی و کیفیت پخت برنج قهوهای رقم هاشمی [دوره 15، شماره 1، 1404، صفحه 1-12]
ر
-
رگرسیون گامبهگام
تجزیه و تحلیل برخی صفات زراعی ذرت تحت تیمار نانوسیلیکون در شرایط خاک شور [دوره 15، شماره 1، 1404، صفحه 51-66]
ع
-
عملکرد دانه
تجزیه و تحلیل برخی صفات زراعی ذرت تحت تیمار نانوسیلیکون در شرایط خاک شور [دوره 15، شماره 1، 1404، صفحه 51-66]
غ
-
غذای سالم
شناخت عوامل اقتصادی – اجتماعی اثرگذار بر تمایل شالیکاران شهرستان شوشتر به کشت برنج ارگانیک [دوره 15، شماره 1، 1404، صفحه 13-30]
ک
-
کیفیت پخت
تاثیر دمای آب و مدت زمان جوانهدارکردن بر غلظت مواد معدنی و کیفیت پخت برنج قهوهای رقم هاشمی [دوره 15، شماره 1، 1404، صفحه 1-12]
م
-
محتوای کلروفیل
تغییرات فیزیولوژیک ژنوتیپهای برگزیده گندم (Triticum aestivum L.) بر اساس عملکرد تحت شرایط دیم و آبیاری تکمیلی [دوره 15، شماره 1، 1404، صفحه 31-50]
-
مصرف پایدار
شناخت عوامل اقتصادی – اجتماعی اثرگذار بر تمایل شالیکاران شهرستان شوشتر به کشت برنج ارگانیک [دوره 15، شماره 1، 1404، صفحه 13-30]
-
مواد معدنی
تاثیر دمای آب و مدت زمان جوانهدارکردن بر غلظت مواد معدنی و کیفیت پخت برنج قهوهای رقم هاشمی [دوره 15، شماره 1، 1404، صفحه 1-12]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد