• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • پیوندهای مفید
    • پرسش‌های متداول
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اطلاعات آماری نشریه
    • اخبار و اعلانات
  • راهنمای نویسندگان
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام
  • English
دوره و شماره: دوره 15، شماره 1 - شماره پیاپی 54، اردیبهشت 1404، صفحه 1-115 
تعداد مقالات: 4
تاثیر دمای آب و مدت زمان جوانه‌دارکردن بر غلظت مواد معدنی و کیفیت پخت برنج قهوه‌ای رقم هاشمی

صفحه 1-12

10.22124/cr.2025.28592.1837

سبحه داداشی؛ ماندانا طایفه؛ فاطمه حبیبی

  • مشاهده مقاله

شناخت عوامل اقتصادی – اجتماعی اثرگذار بر تمایل شالیکاران شهرستان شوشتر به کشت برنج ارگانیک

صفحه 13-30

10.22124/cr.2025.29284.1845

مسلم سواری؛ عباس میرزایی؛ حسن آزرم

  • مشاهده مقاله

تغییرات فیزیولوژیک ژنوتیپ‌های برگزیده گندم (Triticum aestivum L.) بر اساس عملکرد تحت شرایط دیم و آبیاری تکمیلی

صفحه 31-50

10.22124/cr.2025.28915.1843

وحید صدقیه؛ فریبرز شکاری؛ امین عباسی؛ مظفر روستایی؛ ناصر صباغ نیا

  • مشاهده مقاله

تجزیه و تحلیل برخی صفات زراعی ذرت تحت تیمار نانوسیلیکون در شرایط خاک شور

صفحه 51-66

10.22124/cr.2025.29458.1849

مسعود گلستانی؛ سید رسول صحافی

  • مشاهده مقاله

تحقیقات غلات
  • مقالات آماده انتشار
  • شماره جاری

شماره‌های پیشین نشریه

دوره 15 (1404)
شماره 1
دوره 14 (1403)
دوره 13 (1402)
دوره 12 (1401)
دوره 11 (1400)
دوره 10 (1399)
دوره 9 (1398)
دوره 8 (1397)
دوره 7 (1396)
دوره 6 (1395)
دوره 5 (1394)
دوره 4 (1393)
دوره 3 (1392)
دوره 2 (1391)
دوره 1 (1390)

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

  • اعضای هیئت تحریریه بین المللی نشریه تحقیقات غلات 781-01-0-84
  • نتایج ارزیابی ISC در مورد رتبه بندی نشریات علمی کشور در سال 1399 1401-12-26

مجوز کرییتیو کامنز
این اثر تحت مجوز Creative Commons ارجاع 4.0 بین‌المللی قرار دارد.

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • © سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب